Gombosi Pálinkafőző: Sikeres pálinkabíráló tanfolyam a Hunguest hotelek vendéglátó szakembereinek
A Gombosi Pálinkafőző ismét bebizonyította, hogy a hagyományos magyar pálinka kultúrája megújuló és élő része az ország gasztronómiai örökségének. Ezúttal a Hunguest hotelek vendéglátó szakembereinek szervezett egy két napos pálinkabíráló tanfolyamot, amely kiemelkedő sikerrel zárult. A tanfolyam célja az volt, hogy a résztvevők mélyebb ismereteket szerezzenek a pálinka készítéséről, az ízprofilok felismeréséről és értékeléséről, valamint a pálinkabírálat műhelytitkairól. Gombosi Pálinkafőző, aki már évtizedek óta foglalkozik pálinkafőzéssel, nemcsak a szakmai tudásban, hanem a hagyományok tiszteletében is példamutató személyiség. Munkássága, tapasztalatai és lelkesedése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a résztvevők valódi élményt kapjanak a tanfolyam ideje alatt. A kétnapos képzésen közel 70 féle pálinkával ismerkedhettek meg a résztvevők. A pálinkák között megtalálhatók voltak a klasszikus gyümölcspálinkák, mint az alma, körte, szilva vagy cseresznye, de különlegességek is, például...
- Hirdetés -
