Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így is ehetünk: Válasz a pontos receptek árulására – új, formabontó szakácskönyvéről beszélgettünk Steiner Kristóffal

Egy recept alapanyagmennyiségek nélkül sokak számára félelmetes, holott eleve azért rettegnek sokan a konyhától, mert csalódtak az aprólékos receptekben. Ha igazán szabadok akarunk lenni a tűzhely mellett, nem a kőbe vésett számok, hanem ízlésünk és az intuícióink kell, hogy vezessenek - legalábbis ebben hisz Steiner Kristóf, aki a közelmúltban férjével, Nimrod Dagannal közös, formabontó vegán receptkönyvet adott ki. A szerzővel többek közt leveskockákról, gasztró elvonulásokról és a közösségi média mindent átformáló hatásáról beszélgettünk. Így is ehetünk: Válasz a pontos receptek árulására – új, formabontó szakácskönyvéről beszélgettünk Steiner Kristóffal

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál