Így is ehetünk: Válasz a pontos receptek árulására – új, formabontó szakácskönyvéről beszélgettünk Steiner Kristóffal
Egy recept alapanyagmennyiségek nélkül sokak számára félelmetes, holott eleve azért rettegnek sokan a konyhától, mert csalódtak az aprólékos receptekben. Ha igazán szabadok akarunk lenni a tűzhely mellett, nem a kőbe vésett számok, hanem ízlésünk és az intuícióink kell, hogy vezessenek - legalábbis ebben hisz Steiner Kristóf, aki a közelmúltban férjével, Nimrod Dagannal közös, formabontó vegán receptkönyvet adott ki. A szerzővel többek közt leveskockákról, gasztró elvonulásokról és a közösségi média mindent átformáló hatásáról beszélgettünk. Így is ehetünk: Válasz a pontos receptek árulására – új, formabontó szakácskönyvéről beszélgettünk Steiner Kristóffal
- Hirdetés -
