Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Vargányás, medvehagymás töltött sertésszűz

Hamarosan itt a medvehagyma szezonja, és érdemes elővenni a tavaly eltett gombát is, hogy készítsünk belőle valami finomat! Ezúttal egy sertésszűz receptet mutatunk: a húsba juhtúrós, fenyővargányás, medvehagymás töltelék kerül. A fenyővargányát magam szedtem, az ősszel, de akinek nincs otthon eltéve, az bátran helyettesítheti más, aromás gombával. Érdemes nagyobb adagot készíteni belőle, mert hidegen, szeletelve is kiváló, sőt: készíthetjük eleve hidegtálra is.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Erősödött a forint reggelre

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac