Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Napóleon főszakácsa ejtette az első luxuspöttyöt a tányérra – Így kezdődött a fine dining

A fine dining főzés a modern gasztronómia csúcsa, ahol az étkezés valóban élménnyé válik. Eredete a XVIII. századi Franciaországhoz köthető, amikor az első luxus étterem megnyitotta kapuit. Az alapító, Antoine Beauvilliers és az első sztárséf, Marie Antoine Caréme munkássága nélkülözhetetlen volt a fine dining stílus elterjedésében. Manapság a világ minden táján találkozhatunk ezekkel a kifinomult vendéglátóhelyekkel, amelyek művészi tányérkompozíciókkal és nagyszerű ízekkel várják a vendégeket.

Femcafe.hu

novekedes.hu

Drónsereg csapott le Ukrajnára

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

Fellázadt a Facebook

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Győztünk!