Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így készül a tökéletes birsalmasajt dióval: filléres, gyors, hónapokig eláll!

A birsalma egyike a legtipikusabb magyar befőzőgyümölcsöknek: leggyakrabban birslekvárt és birsalmasajtot készítünk belőle, ami olyan jól „tartósítja önmagát”, hogy akár még az ünnepekre is félretehetjük például egy vendégváró hidegtálhoz vagy gasztroajándéknak. A lekvár mellett a birsből remek kompót készülhet, amit húsételek izgalmas köretelemeként is tálalhatunk, emellett főzhetünk belőle ivólevet, gyümölcslevest, gyümölcsszószt is - utóbbiakhoz sokan már eleve a birsalmakompótot használják.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

A világ legrövidebb repülőútja