Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A bor- és gyümölcsecetek érzékszervi tulajdonságai és gasztronómiai értékei

Az ecet világszerte kedvelt fűszer és tartósítószer, amelyet sokféle formában állítanak elő, azonban az ecetfélék közötti különbségek – különösen az eredet, az ecetsavtartalom és a gyártási eljárás tekintetében – gyakran megtévesztők lehetnek a fogyasztók számára. Magyarországon az ecettermékek előállításának és forgalmazásának szabályozása több mint egy évszázados múltra tekint vissza, azonban a jelenlegi Magyar Élelmiszerkönyv csak […] A A bor- és gyümölcsecetek érzékszervi tulajdonságai és gasztronómiai értékei bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál

TWN