Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf karácsonyi menütervei és hagyományai

A vendéglátásban decemberben van a legnagyobb hajtás, mégis Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és párja, Évi ilyenkor inkább a családra koncentrál. Ákos szereti előre megtervezni a karácsonyi menüt: olyan ételeket szeret, amit este be lehet tenni a sütőbe és reggelre megsül, így már csak a köretet kell elkészíteni hozzá. Azt mesélte, ragaszkodik a hagyományos ételekhez, gyerekkori kedvence, a jugoszláv krémes és az ausztrál saláta is, ami nem hiányozhat az ünnepi asztalról. A videóból az is kiderül, mit gondol a rántott párizsiről és a rántott húsról.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál

Cafeteria 2026