Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Új élelmiszerek küszöbén: vaj- és tojásalternatívák a laborból

A rangos New Scientist magazin december 31-én megjelent előrejelzése szerint a növényi fehérjeforrásokból készült, illetve állati sejtekből laborban tenyésztett műhúsok után rövidesen piacra kerülnek a tehéntejből köpült vajat és a tyúktojást kiváltó alternatívák – legalábbis az Egyesült Államokban. A szénhidrogének trigliceriddé alakításának technológiájával előállított szintetikus vaj, és a hidrogénfaló baktériumokkal előállíttatott állatmentes tojáspor már átment az […] A Új élelmiszerek küszöbén: vaj- és tojásalternatívák a laborból bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Romlott a külkereskedelmi mérlegünk

vasarnap.hu

10perc.hu