Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Befőzés, fagyasztás, aszalás

Most van a szezonja a baracknak paradicsomnak, szilvának, paprikának és még megannyi vitamindús és zamatos gyümölcsnek, zöldségnek. Többféle módszerrel tartósíthatjuk ezeket a szezonális finomságokat, ha később is szeretnénk élvezni az ízüket és a bennük található értékes tápanyagokat, vitaminokat. A különböző módszereknek, a befőzésnek, fagyasztásnak és aszalásnak azonban más-más jellegzetességei vannak, és az sem mindegy, melyik, mennyire őrzi meg az eltett gyümölcs vagy zöldség eredeti tápértékét. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége a tartósítási eljárások bemutatásával segít az optimális választásban.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Hódít az e-sport láz