Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Négy élelmiszercsoport, ami öregítheti az agyat

Az elfogyasztott ételeknek fontos a szerepük az agy egészségében is. A kiegyensúlyozott táplálkozás hozzájárulhat az agyműködés javulásához. Azonban néhány élelmiszer bizonyos esetekben akár fel is gyorsíthatja az agy öregedését. Egyes élelmiszerek elfogyasztása akár ronthatja is az agy egészségét Bemutatunk négy népszerű élelmiszercsoportot, amelyek bizonyos esetekben kedvezőtlenül hathatnak az agyra. Akár öregíthetik is azt, és növelhetik a kognitív képességet romlásának az esélyét. Emiatt fontos, hogy mértékkel fogyasszuk azokat. De itt a lista: Túl cukros ételek: Akár a gyorsabb öregedéshez is hozzájárulhat a túlzott cukorfogyasztás. A túl nagy cukorbevitel fokozhatja az agyi gyulladásokat, amik károsíthatják az agysejteket, így kognitív hanyatláshoz vezethetnek. A cukor számos feldolgozott élelmiszerben, pékáruban és italban megtalálható. Emiatt ezeknek érdemes az egészségesebb alternatíváit választani az étkezésekkor. Feldolgozott élelmiszerek: Népszerű ételek, de gyakran maga...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Mesés osztalékot fizet a Mol

vasarnap.hu

10perc.hu