Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Ezt teszi a kefir az egészségünkért

A kefir erjesztett tejital, amelynek gyökerei a Kaukázus hegyvidéki régióiba nyúlnak vissza, ahol a pásztorok évszázadokkal ezelőtt fedezték fel ezt az italt, amely főnyeremény bélrendszerünknek. Az egytörzsű probiotikus étrend-kiegészítőkkel ellentétben a kefir a hasznos mikroorganizmusok elképesztő sokféleségét tartalmazza, az élő kultúrák összetett ökoszisztémája teszi rendkívülivé, hiszen több mint 50 különböző jótékony baktérium- és élesztőtörzs mikroszkopikus partijáról beszélünk - írja a Magyar Mezőgazdaság. Erősíti az immunrendszert, javítja az anyagcserét A kutatások szerint ezek az élő kultúrák döntő szerepet játszhatnak az immunrendszer működésének fokozásában, a gyulladás csökkentésében, a mentális egészség támogatásában a bél-agy tengelyen keresztül, potenciálisan javítják az anyagcsere-folyamatokat, emellett támogatja az egészséges koleszterinszint-szabályozást és segíthet a testsúlyszabályozásban is. Ami igazán különlegessé teszi a kefirt, az a bélmikrobiom egyensúlyá...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu