Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Egyre nyitottabbak a rovarevésre a magyarok: ellepik a kukacok, lárvák, sáskák a boltokat?

A rovarokat sütve, főzve, pirítva, szárítva, főételként és nassolni való formájában is fogyasztják a világ több mint száz országában, fenntarthatóságuk révén pedig várhatóan a mi étrendükben is teljesen új dimenziót nyitnak. Bár sokan még mindig undorodnak tőlük, a magyarok 27 százaléka már nyitott lenne arra, hogy megkóstolja ezeket az innovatív élelmiszereket – járt utána az Agrárszektor. A változás élén a fiatalabb generációk állnak, akik nemcsak nyitottabbak az új ízek iránt, de a fenntarthatóság szempontjait is tudatosabban szemlélik, mint az idősebbek.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

Most kell mindent megtenni a békéért

10perc.hu