Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

111 élelmiszer a szívbetegségek ellen

Amíg számos élelmiszer fogyasztása hozzájárulhat a szívbetegségekhez, más, egészségesebb ételek bizonyítottan csökkentik a betegségek kialakulásának kockázatát. Mutatunk 11 opciót, melyek támogathatják a szívet az egészsége megőrzésében. 111 szívbarát élelmiszer Az Egyesült Államokban minden 34. másodpercben meghal egy ember szívbetegségben. Azonban több olyan étel létezik, amelyek amellett, hogy egészségesek és jóllakottá tesznek, képesek csökkenteni a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Mutatunk 11 szívbarát élelmiszert! Avokádó: Az avokádóban található zsírok segíthetnek csökkenteni a szívbetegségek kockázatát, hiszen hozzájárulnak bizonyos vitaminok és ásványi anyagok felszívódásához, valamint javíthatják a koleszterinszintet is – írja a Clean Plates. Zabpehely: Tele van olyan rostokkal, amelyek segíthetnek csökkenteni a szívbetegségek kockázatát. Jótékony hatásuk lehet például az inzulinrezisztenciára, a magas vérnyomásra, valamint a koleszterinszintre. Zsírmentes natúr j...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu