Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Februárban emelkedett a FAO élelmiszerár indexe

A cukor, tejtermékek és a növényi olajok drágulásától fűtve nőtt az élelmiszer-alapanyagok globális mutatója februárban – adta hírül az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO). A FAO élelmiszerár-index, ami a globálisan legfontosabb élelmiszer-alapanyagok havi árváltozását követi, az előző hónaphoz képest 1,6%-kal és az egy évvel korábbi értékhez képest 8,2%-kal emelkedett. A drágulás mögött főként a cukor árindexe állt, amely három hónap csökkenés után január óta 6,6%-kal nőtt. Az emelkedést okozhatták a 2024/25-ös szezonra esetlegesen szűkülő globális kínálat körüli aggodalmak, amit az indiai termelési kilátások romlása és a kedvezőtlen brazíliai időjárási viszonyok gerjesztenek. A tejtermékek árindexe 4%-kal erősödött februárban, főként a […] A Februárban emelkedett a FAO élelmiszerár indexe nevű cikk a Körös Hírcentrumon jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Megvonta Irak mentességét Trump

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Talkshow indul Schmidt Máriánál

Gondola

Emléke is mosolyt fakaszt

David Pressman ripacskodott

Méregzöld klímaőrület