Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Ízfaktor premier: Kárpáti fogasfilé

A fogasfilét ebben a receptben kapros-vajas mártással, gombával és pirított garnélával tálalja a séf, ám a hagyományostól eltérően a Kárpáti-mártás összetevőit külön-külön készíti el! Először fehérborral, halalaplével és némi citromnáddal feltesszük főni a kapros vajmártás alapját. Közben a bőrénél beirdalt fogasfilét sózzuk, borsozzuk, kevés olívaolajon pirosra sütjük. A sütés vége felé vajkockát, fokhagymát és kakukkfüvet Ízfaktor premier: Kárpáti fogasfilé

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Újabb mozgóbankot nyitott az OTP

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu