Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A retek is lehet menő – új színben a saláta-palettán

A retket legtöbbször nyersen fogyasztjuk. A besózott, kinyomkodott, tökmagolajjal megöntözött, esetleg gorombára tört tökmaggal megszórt reteksaláta egyenesen az egyik legfinomabb téli saláta mifelénk. Ám távol-keleti barátaim tanácsára kipróbáltam a retket főzve is, mert ők úgy tartják, ami a földben nő, azt meg kell főzni. Ha csak 1 percig is, de mindenképpen érje a lobogó víz ereje. Igazuk volt, mert a retek ebben a formában más arcát mutatta meg – mosolyra derít. Érdemes kipróbálni, és ha ízlett, felvenni a hideg évszak saláta-palettájára.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

A sportfogadók most örülhetnek

vasarnap.hu

10perc.hu