Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kenyér, zöldség, finomságok. RECEPTEK

Szomorú leírni, de a nyár utolsó hónapjához érkeztünk. Azért csüggedni persze nem érdemes, hiszen gasztronómiai szempontból egy igazán sokféle és a szó szoros értelmében gyümölcsöző időszak vár ránk. Rengeteg az elrakni való, a friss alapanyag, amit most kell felhasználni. 40 perc Lecsókrémleves Hozzávalók: 100 g füstölt szalonna (húsos), 2 nagy vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 8 közepes paradicsom, 4 közepes paprika, 60 g csípős kolbász, 2 csipet cukor. A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd egy fazékban kioldjuk a zsírját. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát üvegesre pirítjuk zsíron. A megmosott és kicsumázott paprikát, paradicsomot apróra vágjuk, és az ugyancsak apróra vágott kolbásszal együtt a fazékba tesszük. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük. Fedő alatt kis lángon puhára főzzük, majd levesszük a lángról, és botmixerrel pürésítsük, s egy szűrőn átpasszírozzuk. A végén, ha úgy kívánja, még beállíthatjuk az ízeket só, bors, esetleg cukor hozzáadásával. 25 perc Lazac spe...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Összeomlott a Facebook

vasarnap.hu

10perc.hu