A Gombosi Pálinkafőző elkövetkezendő időszaki munkái: Cefrézés és Hagyományos Ízek
A Gombosi Pálinkafőző, hazánk egyik kiemelkedő pálinkakészítője, újabb izgalmas projektekbe kezdett az idei betakarítás során. A legfrissebb gyümölcsöket dolgozzák fel, hogy a hagyományos pálinkakultúrát megőrizzék és megújítsák. Az idei választékban olyan ínycsiklandó gyümölcsök szerepelnek, mint az Irsai Olivér szőlő, a Vilmoskörte, az Alma, valamint a Sárga Muskotály szőlő törköly és az Aszú törköly. Az Irsai Olivér, mint a legnépszerűbb magyar fehér szőlőfajta, friss, virágos ízével és zamatos korai jellemzőivel hívja fel magára a figyelmet. A Gombosi Pálinkafőző mestere gondosan válogatta ki a legjobb Irsai Olivér szőlőket, amelyekből finom, aromás pálinkát készítenek, megőrizve annak frissességét. A Vilmoskörte és az Alma szintén fontos alapanyagai a pálinkakészítésnek. A Vilmoskörte híres arról, hogy édes, lédús ízével és zamatos aromájával tűnik ki, míg az Alma különösen izgalmas ízkombinációkat tud kialakítani a pálinkákban. A Sárga Muskotály szőlő törköly Tokaj hegyljáról,...
- Hirdetés -