Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A Semmelweis élelmiszeripari innovációja segítheti a gluténmentes étrendet követők táplálkozását

A hagyományos gluténmentes snackeknél több rostot és fehérjét tartalmaz az a növényi alapú gluténmentes keksz, melyet a Semmelweis Egyetem Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéke fejlesztett ki. Az élelmiszeripari innováció és kutatás választ ad a gluténmentes termékeket jellemző kiegyensúlyozatlan tápanyagtartalom problémára és a minimális ökológiai lábnyommal készülő egészségvédő élelmiszerek iránti keresletnövekedésre is. A keksz alapjául a kutatók A Semmelweis élelmiszeripari innovációja segítheti a gluténmentes étrendet követők táplálkozását

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola