Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Csak Magyarországon évente 820 ezer tonna élelmiszert pazarolunk el – jól van ez így?!

Főzés során sok konyhai hulladék keletkezik, amit általában kidobunk, ráadásul hatalmas azon élelmiszerek mennyisége is, amit fel sem használunk, csak bontatlanul, érintetlenül megromolva hajítunk ki a szemetesbe. Ez Magyarországon évente nem kevesebb, mint 820 ezer tonna mennyiséget jelent. Pedig tudatos tervezéssel a pazarlás elkerülhető lenne, és a maradék alapanyagokból egyszerű megoldásokkal is ízletes és egészséges Csak Magyarországon évente 820 ezer tonna élelmiszert pazarolunk el – jól van ez így?!

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Az EU keményen üzent Izraelnek

vasarnap.hu

10perc.hu

Azahriah ismét duplázik