Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Még több: Sparhelt- 64 tradicionális recept a magyar konyhából (2. rész)

A mai receptünk így kezdődik: burgonyát sós vízben a héjában puhára főzzük, forrón áttörjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. (Ha meleg vagy langyos burgonyával dolgozunk, a tésztánk ragacsos és nyúlós lesz.) Kitaláljátok, mi lesz ebből? Szilvás gombóc Hozzávalók 4 személyre: a tésztához: 500 g burgonya (lehetőleg lisztes fajtát válasszunk) só 2 tojássárgája 1 evőkanál búzadara 200 g… Még több: Sparhelt- 64 tradicionális recept a magyar konyhából (2. rész)

Femcafe.hu
Növekedés.hu
vasarnap.hu

Menczer Tamás: Közeledik a pillanat!

10perc.hu

Fertőzött lehet a kútvíz