Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Élelmiszerek, melyek segítenek a krónikus gyulladások ellen

Egyes ételek és italok fogyasztása csökkentheti a krónikus gyulladások kialakulásának kockázatát. Sorolunk olyan élelmiszereket, amelyeket érdemes lehet fogyasztani ilyen célból. Élelmiszerek a krónikus gyulladások ellen A krónikus, alacsony intenzitású gyulladás számos súlyos betegséget okozhat, például reumás ízületi gyulladást, oszteoartritiszt, szívbetegségeket, elhízást, cukorbetegséget, Alzheimer- és Parkinson-kórt, rákot, depressziót, valamint az öregedési folyamatok felgyorsulásával is járhat. Azonban a megfelelő táplálkozás hozzájárulhat a megelőzésükhöz. Sorolunk öt élelmiszercsoportot, melyeknek ilyen hatása is lehet: zöldségek és gyümölcsök szuperzöldségek és szupergyümölcsök diófélék egyes fűszerek omega-3 zsírsavakban gazdag élelmiszerek A Magyar Mezőgazdaság megjegyzi, a zöldségek és a gyümölcsök gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban, növényi hatóanyagokban és rostokban. A szuperzöldségekben és szupergyümölcsökben, különösen sok a mikronutriens és a fitonutriens. ...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu