Igazi csodaszer készül szőlőmagból Érsekhalmán: 20-szor erősebb, mint a C-vitamin
A Hajós-Bajai Borvidék szívében, Érsekhalmán gazdálkodik Gonda János és felesége, Kiss Mária, akik életüket a szőlészetre, borászatra tették fel. 15 évig a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinátban dolgoztak, majd miután a rendszerváltással az üzemet felszámolták, visszaigényelték a régi családi földeket, és 1992-től önellátó családi gazdaságukból biztosították további megélhetésüket. Az Anna Borház az elsők közt indult el 1998-ban a biogazdálkodás útján, ahol a finom bioborok és biomust mellett a bio szőlőmag őrlemény is feltűnik a palettán. A jótékony hatású étrendkiegészítő hazai hódító útjáról az érsekhalmai családi pincészet egyik tulajdonosa, Gonda János mesélt a HelloVidéknek.
- Hirdetés -