Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A konyhasó rejtett átalakulása: kevesebb nátrium, több kálium – de milyen áron?

A világ egyik legalapvetőbb élelmiszere, a konyhasó az utóbbi években szinte észrevétlenül változott meg. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb ajánlása szerint az emberek túlságosan sok nátriumot fogyasztanak, ami hozzájárul a magas vérnyomás, valamint a szív- és érrendszeri betegségek terjedéséhez. Az ajánlás ezért a nátriumbevitel csökkentésére ösztönöz, amelynek egyik eszköze a hagyományos konyhasó kálium-kloriddal történő dúsítása.

Femcafe.hu

novekedes.hu

Új olajmezőre bukkant a MOL

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

Füstbombák a parlamentben

10perc.hu

Médiapiac

Gavra Gábor az ÖT.hu-hoz igazol

Gondola

Szélsőbal vitézkötésben