Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Tényleg egészségtelen fakanállal főzni? Utánajártunk!

A fakanál évtizedek óta az egyik legnépszerűbb konyhai eszköz, amelyet szinte minden háztartásban megtalálhatunk. Kíméletes a serpenyők és lábasok bevonatához, nem vezeti a hőt, és természetes anyagból készül. Az utóbbi időben azonban egyre többen megkérdőjelezik a faeszközök higiéniai biztonságát. Vajon igaz, hogy a fakanalak baktériumokat rejtenek magukban, és így egészségtelenebbek, mint más keverőeszközök? Vagy megfelelő tisztítással és karbantartással továbbra is biztonságosan használhatjuk őket? Utánajártunk a kérdésnek!

Femcafe.hu

Növekedés.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Talkshow indul Schmidt Máriánál

Gondola

Emléke is mosolyt fakaszt

David Pressman ripacskodott

Méregzöld klímaőrület