Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Sült keszeg mediterrán bájjal

A levendularajongók őszi öröme, amikor a júniusban szépen visszavágott levendulabokrok egy újabb virágzással hálálják meg a gondoskodást. Olykor csak néhány lila kalászt lenget a szél mutatóban, máskor szép kis csokrokba is gyűjthetjük az illatos virágokat. Ha a szabadban sütünk, a parázsba dobhatunk az előző évi, megszáradt levendulaszárakból. Nem sokat, ezt is csak mértékkel, ám egy-két maréknyi belőle fenséges, finom levendulafüstös aromát ad a roston sült finomságoknak, legyen az hús, zöldség, vagy például egy karcsú keszeg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Kamatot csökkentett az EKB

Megbüntették a TV2-t és a TV2 Playt

vasarnap.hu

10perc.hu

Vettel újra a Forma-1-ben?