Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

„Egy jól elkészített pörkölttől még nem leszek rosszabb séf” – Interjú Rácz Jenővel

Rácz Jenő nagy ívet húz az utóbbi években. A sztárséfeket gyakran éri az a vád, hogy a médiaszereplések mellett háttérbe szorul a szakmai teljesítményük, de Jenő először Michelin-csillagot szerzett a Rumournak, majd chef patronná, azaz társtulajdonos séffé vált az ország első Michelin-csillagos éttermében, a Costesben. Utóbb a Lupa-szigeten nyitott helyet, ez a Portofino Beach Club, és a menetelés folytatódik tovább. Bulvárról nem lesz szó – Rácz Jenővel beszélgettünk. „Egy jól elkészített pörkölttől még nem leszek rosszabb séf” – Interjú Rácz Jenővel

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu