Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Feljebb kúszott áprilisban az élelmiszer-alapanyagok nemzetközi piaci árainak mutatója

A hús- és gabonafélék és növényi olajok magasabb jegyzése túlszárnyalta a cukor és tejtermékek árcsökkenését. Feljebb kúszott áprilisban az élelmiszer-alapanyagok nemzetközi piaci árainak mutatója, miután a hús jelentős és a növényi olajok és gabonafélék mérsékelt drágulása érvényesült a cukor és tejtermékek alacsonyabb árával szemben az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) május 3-án frissített indexében. A FAO élelmiszerár-index, ami a nemzetközi kereskedelem legjelentősebb élelmiszer-alapanyagainak havi árváltozását követi le, március óta 0,3%-kal erősödött, de még így is 9,6%-kal múlja alul az egy évvel korábbi értékét. A gabonafélék árindexe szintén 0,3%-kal emelkedett márciushoz képest, megszakítva a három hónapja tartó árcsökkenését. A búza […] A Feljebb kúszott áprilisban az élelmiszer-alapanyagok nemzetközi piaci árainak mutatója nevű cikk a Körös Hírcentrumon jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu