Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

71 érv a gyömbér fogyasztása mellett

Korábban alig lehetett találkozni a gyömbérrel Magyarországon, azonban az utóbbi években például teaként is népszerűvé vált. Emellett egyre több itthon felkapott ételreceptben üti fel a fejét. Soroljuk néhány kedvező tulajdonságát, ami miatt valóban érdemes beépíteni az étrendbe. Igen egészséges növény a gyömbér A gyömbér - pontosabban a gyökértörzse - csak az utóbbi években ütötte fel a fejét a hazai gasztronómiában. Főleg távolkeleti receptek összetevőjeként lehet vele találkozni a konyhákban. Viszont teaként korábban is népszerű volt. Szerencsés, hogy egyre többen felhasználják a növényt Magyarországon, hiszen a fogyasztásának számos kedvező hatása van. A friss gyömbérben meglehetősen nagy mennyiségben fordul elő például kalcium, C-vitamin, szénhidrát és kálium. Az Origó sorolta fel hét, az egészségre gyakorolt kedvező tulajdonságát. A listájukat mi is közöljük: Támogatja az emésztést Csökkenti az émelygést Enyhíti a fájdalmakat Csökkenti a vércukorszintet Csökkenti a szívbetegsé...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Jelentős torlódás az M3-son