Megosztó étel, szezonja van, és segít az ízületeken
Könnyen felszívódik, valamint fontos tápanyagokat tartalmaz a kocsonya. A házias, -de valljuk be, megosztó- étel fogyasztása segítheti az ízületeket, de számos más pozitív hatása is van a szervezetre. Ráadásul most van a szezonja. Támogatja a szervezet egészségét a kocsonya A kocsonyás élelmiszerek számos nép hagyományos konyhájának a részei, és Magyarországon is igen elterjedtek. Leginkább a téli szezonra jellemző, fehérjékben, aminosavakban igen gazdag, alacsony kalóriatartalmú, egészséges táplálékok. A magas kollagéntartalmuk miatt kedveznek az ízületeknek is. Akik az ételből csak a húst fogyasztják, a porcokat, az ínakat, a kocsonyát nem, olyan könnyen felszívódó, értékes aminosavaktól fosztják meg a szervezetüket, amelyek fontosan a porcok, a kötőszövetek, a bőr és a csontok épülésében. A kozmetikai ipar is használja az ételben fellehető kollagént a bőrregeneráló tulajdonságai miatt. Emellett a fehérje segítheti a haj és köröm növekedését, a porcok és kötőszövetek regenerálódás...
- Hirdetés -