Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Fűszerezzünk bátran!

Sültpaprika-krémleves langyos fetával Hozzávalók: 12 kápia paprika 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma olívaolaj 5-6 szál kakukkfű só, bors 1 dl almaecet 1-2 evőkanál cukor (elhagyható) 25 dkg feta sajt A kicsumázott paprikát, a megtisztított vöröshagymát és fokhagymát feldaraboljuk, majd kevergetve olívaolajon szép barnára pirítjuk (10-15 perc). Hozzáadjuk a morzsolt kakukkfüvet, sóval, borssal, az ecettel Fűszerezzünk bátran! first appeared on Nők Lapja.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu