Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Lassan sülő marhahúsos szendvics

A húsba belemasszírozzuk az olajjal összekevert sót és borsot, majd egy serpenyőben nagy lángon kérgesítjük. A pác hozzávalóit összekeverjük, ezt is belenyomkodjuk a hús külsejébe, ezután egy tepsibe tesszük, amit felöntünk félig vízzel, lefóliázzuk, és 150 fokra előmelegített sütőben 4-6 órán át sütjük, vagy amíg meg nem puhul. Amikor elkészült, tetszés szerinti formára (szeletek, csíkok, The post Lassan sülő marhahúsos szendvics appeared first on Street Kitchen.

Femcafe.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

Több lelkészt az iskolákba!

10perc.hu

Gondola

Ki a magyar Zelenszkij?

Blikk