Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Gasztroélmények Északkelet-Magyarországon

Az őszi időszak különösen kedvez a gasztro-utazásoknak Északkelet-Magyarországon. Ilyenkor lelassul a vidék, előtérbe kerülnek a helyi alapanyagok, a meleg fogások, a borok és a hosszú vacsorák. Sárospatak, Mezőkövesd, Miskolc és Tokaj mind más-más arcát mutatja ilyenkor, mégis közös bennük, hogy az ízeken keresztül lehet igazán megismerni őket. A Best of AZ ÉV HOTELE múlt vasárnapi adása is ezt az élményt erősítette meg, amikor sztárpárokon keresztül mutatta meg, milyen gasztronómiai élmények várják az ide utazókat.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál

Regulatory Affairs Specialist