Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Egészséges, fenntartható, mégis alig esszük a vadhúst

A legtöbb ember tudja, hogy a vadhús az egyik legtisztább és legegészségesebb fehérjeforrás, mégis kevesen fogyasztják rendszeresen. Sokan a magas árat vagy a „macerás” elkészítést említik kifogásként, pedig a jelenleg ismeretes konyhatechnológia – a kukta vagy a szuvidálás – ma már megkönnyíti a feldolgozást. A vadhús különlegessége nemcsak ízében, hanem tápértékében, ökológiai előnyeiben és fenntarthatóságában […] A Egészséges, fenntartható, mégis alig esszük a vadhúst bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál