Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Tápanyagbomba a konyhában: mikrozöld vagy növényi csíra?

Az egészséges táplálkozás térnyerésével egyre több olyan élelmiszer kerül a magyar konyhákba, amelyek korábban újdonságnak számítottak. Ide tartoznak a növényi csírák és a mikrozöldek is, amelyek hasonlónak tűnnek, termesztésük és értékesítésük szempontjából azonban jelentős különbség van közöttük. Míg a mikrozöldek őstermelőként és kistermelőként termeszthetőek és értékesíthetőek, a növényi csírák előállítása viszont engedélyköteles tevékenységnek számít. A […] A Tápanyagbomba a konyhában: mikrozöld vagy növényi csíra? bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál