Újabb két desszert kapta meg a Hevesi ízlelő minősítést
Két újabb különleges desszerttel bővült a Hevesi ízlelő minősített tájételek köre, miután a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Vendéglátó Mesterek Klubjának szakmai zsűrije értékelte a beérkezett pályázatokat. A minősítés célja, hogy kiemelkedő, helyi alapanyagokra épülő fogásokkal gazdagítsa Heves vármegye gasztronómiai kínálatát. A díjazott desszertek: LUMEN Étterem – „Kedvesem – a ropogós krémes csoda” A Hadnagy utcai étterem desszertje már megjelenésében is formabontó. A szilvamousse és a mézes diós-mogyorós grillázs találkozása a kecskesajt morzsával és a kakukkfűvel párolt szilvaszemekkel egy igazán emlékezetes gasztronómiai élményt nyújt. Manooka Kávézó – „Kedvesem – Szépasszony Titka” A Bajcsy-Zsilinszky úti kávézó alkotása diós piskótából, fűszeres borkrémből és borban áztatott mazsolából áll, tetején roppanós diós koronggal és pirított tökmaggal. A desszert az egri borvidék hangulatát idézi: illatos, gazdag és elegáns. A minősítést Nagy Zoltán, a Vendéglátó Mestere...
- Hirdetés -