Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A makacs, odaégett zsír másodpercek alatt eltűnik egyetlen gyakori konyhai hozzávalóval

A konyhai takarítás sokszor az egyik legkellemetlenebb házimunka. A kifröccsenő olaj, a leégett ételmaradékok és a zsíros foltok szinte minden főzés után nyomot hagynak a tűzhelyen, a pulton vagy akár az edényeken. Ezeket letakarítani általában nem egyszerű, a boltokban kapható vegyszerek pedig nemcsak drágák, hanem sokszor erős szagukkal és vegyi összetevőikkel sem túl barátságosak a lakásban. Van azonban egy meglepően egyszerű és teljesen természetes megoldás, amelyhez nem kell más, mint egyetlen hétköznapi hozzávaló: a fehér ecet. A makacs, odaégett zsír másodpercek alatt eltűnik egyetlen gyakori konyhai hozzávalóval

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Európa visszahódítása