Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Miért kiemelten fontos az élelmiszerbiztonság a nyári melegben?

Amikor beköszönt a nyári hőség, nemcsak a hőmérséklet emelkedik, hanem az élelmiszerromlás kockázata is. A meleg ugyanis ideális környezetet teremt a mikrobák, például a baktériumok gyorsabb szaporodásához. Egy kis odafigyeléssel azonban megelőzhetjük a nyári gyomorrontást, vagy akár a komolyabb ételmérgezéseket is. Az élelmiszer-eredetű megbetegedést okozó kórokozók különösen gyorsan szaporodnak 5 és 60C között – ezt Miért kiemelten fontos az élelmiszerbiztonság a nyári melegben?

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

M. Kiss Sándor ravatalánál