Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Strandbüfékből gourmet élmény – így változik a Balaton gasztronómiája

A balatoni gasztronómia sokaknak a hekk, lángos és a fagyi klasszikus hármasát jelenti – de Farkas Ricsi, a Penny séfje szerint ma már ennél jóval többről van szó. A séf szerint egyre több fiatal nyit strandbüfét vagy bisztrót, ahol friss, termelői alapanyagokból dolgoznak, sőt, a vegán fogások is egyre gyakoribbak. A minőségi ételek mellett természetesen a bor is elengedhetetlen része a balatoni élménynek. Ricsi újító szemlélettel közelít a magyar tenger gasztronómiájához – szerinte most kezdődik csak igazán az ízek forradalma a parton.

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Favágóra dőlt egy fa

Blikk