Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Allergénmentes tejtermékeket fejlesztett a Debreceni Egyetem

A tejfehérje-érzékenyek számára is fogyasztható, allergénmentes és egyben az immunrendszert is támogató, magas biológiai értékű tejtermékek fejlesztésén, valamint előállításán dolgoztak a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar kutatói a FINO-FOOD Élelmiszerfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. szakembereivel egy most lezárult három éves programban. A pályázat eredményeit projektzáró rendezvény keretében mutatták be Kaposváron. A pályázati program célja […] A Allergénmentes tejtermékeket fejlesztett a Debreceni Egyetem bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola

Gyilkos a házban

Mézesvölgyi Nyár