Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Japán gasztronómiája

A japán konyha alapját a halak, illetve a tenger gyümölcsei és a rizs képezik. A rizs az étkezések elmaradhatatlan része, amit a helyiek már több, mint kétezer éve termesztenek. Ezeken kívül ételeik gyakran tartalmaznak szárított algát, illetve tofut és zöldségeket. A legnépszerűbb ezek közül a kínai kel, a padlizsán, az uborka és a répa. A húsfogyasztás csupán a 19. században terjedt el, az országba érkező külföldiek hatására. A legismertebb…

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola

Megérkezett Füle falu gólyája

Gyümölcsoltó nap

A lengyel-magyar barátság

Ittas rolleresek

Somló titka