Helyi termelőtől vásároltam, pocsék volt a vacsorám, de legalább drága - Olvasói levél
Az ember néha elcsábul, meg persze, ha teheti, olykor támogatni is szeretné a helyben előállított termékeket kínáló árusokat. Így tettem én is a pécsi vásárban: aranyáron vásároltam húsárut, amiről utóbb kiderült, hogy pocsék, ráadásul az eladótól még lesajnáló mosolyt is kaptam ráadásképp, írta felháborodottan olvasónk. - Ez a májas milyen ízesítésű - kérdeztem az eladótól.- Az egyik füstölt, a másik kenőmájas - jött kapásból a válasz, ami olyan volt, mintha arra a kérdésemre, hogy hideg van-e kint, azt mondanák, "Tibetben magasak a hegyek".- Azt értem, igazából arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk majorannás, fokhagymás vagy hogy egyáltalán milyen ízű.- Olyat, kérem, mi nem csinálunk, azt keresse a multikban, mi csak természetes ízekkel dolgozunk - mondta egy bőszítő mosoly kíséretében, s szerintem már le is tett arról, hogy bármit is veszek nála. Na jó, gondoltam magamban, mégis...
- Hirdetés -