Ekcéma diéta: ezekből az ételekből egyél, és csodás változásokat tapasztalhatsz a bőrödön
Így befolyásolhatja az étrendünk az ekcémát Ha töltöttél már úgy egy hétvégét, hogy szinte végig gyorsételeket, cukros finomságokat és alkoholos italokat fogyasztottál, akkor jó eséllyel te is megtapasztaltad már, hogy az általunk elfogyasztott ételek és italok rendkívül negatív hatással lehetnek a bőrünk állapotára és általában véve az egészségünkre is. Ezt Melissa Perry dietetikus is megerősítette a Byrdie-nek. A szakértő azt is elárulta, hogy a bőrproblémákat kiváltó élelmiszerek azonosítása és a gyulladás minimalizálása segíthet minimalizálni az ekcéma tüneteit. Ha pedig több teljes értékű élelmiszert, illetve kevésbé feldogozott élelmiszert fogyasztunk, az segíthet csökkenteni a gyulladást a szervezetünkben, és elősegítheti a bélrendszerünk egészségét és az immunrendszerünket is támogathatjuk ilyen módon. Van, ami segíthet, más sokat árthat Karen Fischer táplálkozási szakértő, a The Eczema Diet szerzője az Eczema Life oldalán megosztott egy listát azokról az ételekről, amelyeke...
- Hirdetés -