Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

ZABKÁSA ÉS KOLESZTERIN: MIT MONDANAK A KUTATÁSOK ?

A kutatók azt nézték, hogyan hat a zabkása fogyasztása az emésztésre, a szív-és érrendszeri betegségekre, valamint a vérnyomásra. Egy 2022-ben megjelent tanulmány szerint a zabkészítmények a vérzsírok szintjének csökkenését eredményezték a túlnyomórészt enyhe anyagcserezavarral küzdő résztvevők körében, függetlenül az étrendi háttértől. A zabkása fogyasztóknál javult az összkoleszterinszint, csökkent a “rossz” (LDL)-koleszterinszint, valamelyest a vércukorszint, a […] No visits yet Related posts: Tények Botswanáról Egyre több a túlsúlyos ember Európai elhízás elleni nap:

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

15 évig friss maradhat a marhahús