Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Zebegényi éllovas a fenntartható éttermek TOP10-es listáján

A Dining Guide az idei évtől egy új listát is közzétesz, amelyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazza. Fontos célkitűzésüknek tekintik, hogy ne csupán a vendégeket segítsék abban, hogy merre induljanak, amikor az elvárásaiknak megfelelő, minőségi vendéglátóhelyeket keresnek, hanem a szakma szereplőinek és formálóinak is iránymutatást biztosítsanak a fenntarthatóvá váláshoz. Rendkívül fontos vállalás ez, hiszen Magyarországon a vendéglátó- és a szállodaipar évente 49 millió liter vegyipari terméket használ el, aminek 95%-a szintetikus, környezetre káros anyag, ami a csatornákon keresztül az élővizekbe kerül. Szintén megdöbbentő adat, hogy az éttermi és szállodai vendéglátás ma Magyarországon egy évben a vegyipari termékek csomagolóanyagaként 2,9 millió kg műanyagot dob a szeméttárolókba és hogy az ételkiszállításhoz használt klasszikus műanyag csomagolóanyagaival több, mint 4 millió kg környezetszennyező hulladékot juttat a környezetbe évente. A Dining Guide a fenntarthatósági...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Újraindul a gemenci kisvasút