Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

10 élelmiszer, ami segít egészségünk megőrzésében

Tíz élelmiszer, amelyet ha az étrendünkbe illesztünk, egészségesebben étkezhetünk. Mit tud a csicseriborsó, a lencse vagy a kókusztej? Csicseriborsó. Az alacsony kalóriatartalmú csicseriborsó magas fehérje- és rosttartalma miatt hosszan tartó teltségérzetet biztosít, miközben elősegíti az emésztőrendszer egészségének fenntartását. Lencse: A lencse magas fehérjetartalommal rendelkezik, így növeli a jóllakottság érzését. Spenót. A spenót reggeli turmixok, saláták, tészták egészséges összetevője lehet. Pesztó. A pesztó nagy előnye, hogy ötven gramm csak három gramm telített zsírt tartalmaz és minimális mennyiségre van szükség belőle egy-egy étel elkészítése során ahhoz, hogy remek ízt adjon neki. Quinoa. A A quinoa tökéletes gluténmentes köret, jelentős fehérje- és rostforrás, kiváló alternatívája a rizsnek vagy a burgonyának. Rizs. A rizs magas keményítőtartalma miatt segít az emésztőrendszer működésének optimalizálásában, csökkenti az étvágyat, és javítja a vércukorszintet. Fehérjepo...

Femcafe.hu
Növekedés.hu
vasarnap.hu

Menczer Tamás: Közeledik a pillanat!

10perc.hu

Fertőzött lehet a kútvíz