Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Mivel kezelik a déli gyümölcsök felületét és hogyan távolítható az el?

Kedvelt élelmiszeripari alapanyag a citromfélék héja, számos ételnél, édességnél nélkülözhetetlen alapanyag. Köztudott, hogy a déligyümölcsöket zölden vagy éretlen állapotban szüretelik, és hosszú utat tesznek meg a gyümölcsök, míg a fogyasztók asztalára kerülnek. Hogy miért és mivel kezelik a déligyümölcsök héját, azok hogyan távolíthatók el a héjról és mégis milyen lebomlási időkkel számolhatunk, megtudhatjuk dr. Némethy […] A Mivel kezelik a déli gyümölcsök felületét és hogyan távolítható az el? bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Kiadós zivatarok várhatóak szerdán