Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Veszik a magyarok, mint a cukrot: csak óvatosan, nem mindenki szedheti ezeket az étrend-kiegészítőket

Egyre többet hallunk a mikroalgákról, legfőképp a különböző élelmiszerek, vagy épp a kávé kapcsán. Számos mikroalga ipari és élelmiszeripari felhasználása, alkalmazása is egyre inkább nagy népszerűségnek örvend. Kiemelt potenciált mutatnak a bioüzemanyag, az étrend-kiegészítők, valamint egyes élelmiszerek előállításának területén is. De miért érdemes vigyáznunk a fogyasztásával? A HelloVidéknek a témával kapcsolatban a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége képviseletében Dr. habil. Raposa L. Bence, egyetemi docens, dietetikus, sportdietetikus, táplálkozás epidemiológus mondta el a legfontosabb tudnivalókat.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu