Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kiderült, miért szeretjük annyira a húslevest, a töltött káposztát és a rántott húst

Miért tör ránk időnként a sóvárgás a nagymama húslevese, a karácsonyi töltött káposzta vagy a tejbegríz után? Pszichológusok évtizedek óta „comfort foodnak” nevezik azokat a hagyományos, házias ételeket, amelyek az otthon melegét, a biztonság és az összetartozás érzését idézik fel bennünk. És ehhez még csak bele sem kell kóstolnunk azokba a fogásokba, amelyek gyermekkorunkban gyakran … Kiderült, miért szeretjük annyira a húslevest, a töltött káposztát és a rántott húst Tovább »

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola