Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A zöldségek és gyümölcsök biztonságos tárolása

Az áru útja során egyik folyamat sem kevésbé fontos a másiknál, így lényeges, hogy már a tárolás alatt megfelelő feltételeket biztosítsunk a különféle alapanyagok számára. Ellenkező esetben olyan kórokozók szaporodnának el rajtuk, amelyek romlásnak indítanák azokat. A zöldségek és gyümölcsök például kifejezetten jó táptalajt biztosítanak az olyan mikroorganizmusoknak, mint amilyen a baktérium vagy a penészgomba. Amikor egy darab megfertőződik, akkor bizony az gyorsan átterjed a többire is. A párás környezet pedig csak olaj a tűzre, és az egész légtér megtelik ezekkel a gombákkal, kórokozókkal. Mit vethetünk be a kórokozók ellen? A levegőben szálló baktériumok egymást és a környezetüket is megfertőzhetik, […] Ez a cikk A zöldségek és gyümölcsök biztonságos tárolása az alábbi oldalon jelent meg először CityGreen.hu.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

Gyurcsány atya intelmei

10perc.hu

Új Gyűrűk ura film készül